Poefs

Poefs

Hocker Edwin
leverbaar in 4 tot 6 werkdagen

€ 89,95

Details

  • Van puur katoen
  • Met applicaties van echt leer
  • Vak opzij met ritssluiting
  • Zitvlak en applicaties van leer
leverbaar in 4 tot 6 werkdagen
Hocker Burke
leverbaar in 4 tot 6 werkdagen

€ 168,00

Details

  • Subtiel Chesterfield-stiksel en stoffen volant
  • Duurzaam dankzij de vormvaste vulling
  • Met twee handgrepen opzij
leverbaar in 4 tot 6 werkdagen
Hocker Jean
Leverbaar begin september

€ 69,95

Details

  • Originele schuifla-applicatie
  • Houtgedraaide, massief houten pootjes
  • Met originele sjabloonprint
Leverbaar begin september

Poefs: Oriëntaalse flair als deel van moderne wooncultuur

Behalve de traditionele zitzakken biedt de poef een andere variant om gezellig te ontspannen. In vergelijking met een kussen is dit meubelstuk iets hoger en herinnert met zijn buitengewone stoffen en chique design aan de leefstijl in het Midden-Oosten. Op poefs in retrostijl kunt u zitten, maar ook uw benen omhoog leggen als u net op uw lievelingsfauteuil zit.

Flexibel en gerieflijk: Een poef vrolijkt iedere ruimte op

Of het nu een nieuw of oud huis is, een loft of een landhuis: Poefs in de uiteenlopendste variaties maken volwassenen, kinderen en hun huisdieren enthousiast en passen in ieder huis. LOBERON-poefs onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen en afwerking. De poefs die u bij ons online kunt kopen, geven extra comfort en zijn overal in de woning bruikbaar. Ze zijn veel lichter dan een stoel en gaan gemakkelijk mee van de woonkamer naar het terras of de slaapkamer. Wij bieden een grote keuze aan poefs en krukken in diverse designs, zodat de juiste voor u er gegarandeerd bij is. Het maakt niet uit of uw kamer rustiek ingericht is met open haard, of oriëntaals met Marokkaanse kussens. Heeft u een poef nodig om naast de sjoelbak te kunnen zitten? Kijk ook in dit geval het liefst meteen naar het assortiment van LOBERON.

Poefs in vintage stijl - de historisch getinte zitgelegenheid

Het woord komt eigenlijk van het Franse ‘pouf’ en betekent ook zit- of voetkussen. Er kwam echter ook een andere betekenis bij, toen er wasmanden kwamen met een deksel waarop je kon zitten. LOBERON-poefs hebben echter niets met wasmanden te maken. Het zijn volwaardige en buitengewone zitmeubels die als modern woonaccessoire voor extra kleur en gemak zorgen. Staat de kleine bijzettafel te ver weg, dan is de poef ook nog eens als handig tafeltje te gebruiken om iets op te leggen. Het klassieke kelimpatroon is populair, maar ook de zorgvuldig genaaide patchworkstoffen, die ieder exemplaar uniek maken. U kunt vrij kiezen welke accenten u in uw huis wilt zetten met onze poefs. Dus: Sit back and relax - geniet even van het bijzondere LOBERON-moment.