Geldig t/m 29-10-2020. Geldt voor een minimale bestelling vanaf €50,- en niet in combinatie met andere acties.

Salontafel Kontell

incl. btw., excl. verzendkosten
Bestelnr.: 17719
leverbaar in 1 tot 2 weken

Nog maar 1 stuks op voorraad

 • Weerbestendig steenmengsel
 • Kunstzinnig gevormd
 • Unieke oppervlaktestructuur

Al gezien?

Laden ...
Trendy look in beton van een hoogwaardig steenmengsel met een aandeel marmer. Schitterende oppervlaktestructuur, die elke tafel uniek maakt. Zeer weerbestendig. Is het niet ongelooflijk, dat innovatieve designers van meubels altijd weer slagen in nieuwe, spannende creaties, die ook onze terrassen en tuinen verrijken? Een mooi voorbeeld daarvoor is deze salontafel. Trend en traditie verenigen zich hier in een meubelstuk, dat overal meteen een blikvanger zal zijn. Trendy is het materiaal, waaruit het meubelstuk is gemaakt: een hoogwaardig steenmengsel in typische betonlook met een expressief oppervlak, dat de tafel een uniek karakter bezorgt. Traditioneel is daarentegen het ornamentale design van het frame, dat aan de stenen décor-elementen van de Moorse architectuur doet denken en de salontafel zo een beetje massief er uit laat zien. Heel eigentijds is het feit dat deze extravagante tafel over de beste eigenschappen voor buiten beschikt, en zowel regen- als ook vorstbestendig is. Met het exclusieve design vult de salontafel royale loungesets aan, maar kan deze ook naast uw hangmat of tuinbank een stijlvolle plek vormen voor hapjes, drankjes, tijdschriften en co. En natuurlijk mag u de salontafel ook een plekje geven in huis.
Kleur
 • antiekgrijs
Materiaal
 • steenmengsel
Afmetingen
 • H/Ø ca. 45 / 100 cm
Gewicht
 • Totaalgewicht ca. 43 kg

De LOBERON-service bij bestelling van grote en zware producten: 

De levertijd van deze bestelling duurt over het algemeen 1 tot 2 weken. Uw bestelling wordt meteen verwerkt en het speciale transport voor aflevering aan uw adres wordt direct besteld. Zodra het artikel op zijn bestemming is aangekomen, wordt er door het expeditiebedrijf contact met u opgenomen, om een aflevertijdstip met u overeen te komen.

De levering vindt plaats nadat daarvoor een persoonlijke afspraak met u is gemaakt.

Op de overeengekomen leverdag meldt de transporteur zich ong. 1 uur voorafgaand aan de levering bij u thuis telefonisch ter kennisgeving van de levering. Zodoende hoeft u niet een halve dag thuis op de levering te wachten.

De levering vindt plaats op de gewenste locatie in de woning en is meestal al voor/afgemonteerd. In sommige gevallen is af-montage door de klant zelf vereist. Terug meegeven van verpakkingsmateriaal is gratis. Ingangen of trappenhuizen moeten zodanig toegankelijk zijn dat de artikelen zonder extra hulpmiddelen naar de gewenste locatie kunnen worden vervoerd.

Naast de gebruikelijke verzendkosten van € 6,95 zijn de kosten voor speciaal transport van 89,96 59,95 EUR. Verzendkosten worden slechts eenmaal per bestelling in rekening gebracht.

 •   Gratis retourneren
 •   Levering tot in de woning
 •   21 dagen herroepingsrecht
 •   Heeft u vragen? 030 - 65 92 530