Loberon maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke koopervaring te bieden.

Spiegel Tory

Sale Sale
Spiegel Tory antiekgoudkleurig
€ 198,00
incl. btw., excl. verzendkosten
Bestelnr.: 17152
leverbaar in 1 tot 2 weken
 • Exclusief voorwerp
 • Met bull's-eye-effect
 • IJzeren lijst met goudkleurige antiek-finish
Laat uw interieur stralen! De lijst is een stralenkrans van ijzeren staafjes met goudkleurige antiek-finish. De decoratieve spiegel fascineert met een bull's-eye-effect. Een representatief voorwerp voor aan de muur met buitengewoon ruimtelijk effect, zowel in de woonkamer als in de hal van het huis. De krans van de zon heeft al veel kunstenaars geïnspireerd tot beroemde werken; maar hier heeft de ontwerper verschillende stijlelementen en materialen gemixt en een uniek, expressief kunstwerk gecreëerd. Op het eerste gezicht fungeren de dynamisch uiteenlopende 'zonnestralen' als blikvangers, terwijl het zicht naar het midden gaat waar een kleine spiegel onze aandacht trekt. Omdat deze spiegel niet alleen tevreden is om zijn omgeving weer te geven, centreert het bijna de hele kamer op zichzelf. Een verrassend effect dat uw bezoekers altijd zal fascineren. Zeer interessant is ook het materiaal van het stralende frame: talloze, smalle ijzeren staafjes zijn met de hand gelast en de gouden antiek-finish is ook het resultaat van bijzondere metaalbewerking. Boven de bank, het dressoir of in de hal van het huis, met de haak aan de achterkant wordt de spiegel in een mum van tijd opgehangen en krijgt elke kamer een eigen karakter.
Kleur
 • antiekgoudkleurig
Materiaal
 • Lijst: ijzer
 • Spiegel: glas
Afmetingen
 • H/Ø ca. 3 / 100 cm
 • Gewicht: ca. 7.5 kg

De LOBERON-service bij bestelling van grote en zware producten: 

De levertijd van deze bestelling duurt over het algemeen 1 tot 2 weken. Uw bestelling wordt meteen verwerkt en het speciale transport voor aflevering aan uw adres wordt direct besteld. Zodra het artikel op zijn bestemming is aangekomen, wordt er door het expeditiebedrijf contact met u opgenomen, om een aflevertijdstip met u overeen te komen.

De levering vindt plaats nadat daarvoor een persoonlijke afspraak met u is gemaakt.

Op de overeengekomen leverdag meldt de transporteur zich ong. 1 uur voorafgaand aan de levering bij u thuis telefonisch ter kennisgeving van de levering. Zodoende hoeft u niet een halve dag thuis op de levering te wachten.

De levering vindt plaats op de gewenste locatie in de woning en is meestal al voor/afgemonteerd. In sommige gevallen is af-montage door de klant zelf vereist. Terug meegeven van verpakkingsmateriaal is gratis.

Naast de gebruikelijke verzendkosten van € 6,95 zijn de kosten voor speciaal transport € 89,95. Verzendkosten worden slechts eenmaal per bestelling in rekening gebracht.
Grote en zware goederen worden grotendeels voorgemonteerd geleverd. Let hier a.u.b. op bij de aflevering van de goederen.

INRICHTINGSIDEE BEKIJKEN

 •   Gratis retourneren
 •   Levering tot in de woning
 •   21 dagen herroepingsrecht
 •   Heeft u vragen? 030 - 65 92 530

Al gezien?

Laden ...