Stijlen

Stijlen

Ontdek uw favoriete stijl

Op welke manier richt u uw huis in? U denkt ongetwijfeld eerst aan kasten, tafels en stoelen, want dat zijn nou eenmaal de belangrijkste dingen. En daarna? Natuurlijk wat decoratie! Van bloemen, fotolijsten en windlichten tot aan gordijnen, kussens, plaids… alles wat uw huis gezellig maakt.

De keuze van materialen en kleuren laat u ongetwijfeld afhangen van uw eigen ideeën en wensen. Maar vaak is het niet zo eenvoudig om uw eigen ideeën in de praktijk te brengen. Misschien droomt u wel van een landelijke keuken, wilt u uw woonkamer een subtiele vintage-charme geven, maakt u plannen voor een studeerkamer in industriële stijl en verlangt u naar een slaapkamer met een maritieme look die u doet denken aan uw laatste vakantie aan de kust.

Ontdek welke kleuren bij het gewenste interieurconcept passen en met welke materialen u rekening moet houden bij het kiezen van uw meubilair.

Laat u inspireren en adviseren door LOBERON. En mocht u behoefte hebben aan een persoonlijker advies, dan staat onze klantenservice u natuurlijk graag te woord.LOBERON wenst u veel plezier bij het ontdekken van uw nieuwe woondromen!