Diversen

Diversen

Ditjes en datjes van LOBERON zijn een genot voor het oog

Altijd als u op zoek bent naar romantiek en een beetje nostalgie, dan kunt u bij ons leuke artikelen vinden. De klassieke vintage look verloopt als rode draad door ons gehele assortiment, evenals bijzondere voorwerpen die van Long Island of een Zuid-Engelse cottage zouden kunnen stammen. LOBERON presenteert u inrichtingsvarianten in overvloed. Daarbij demonstreren we ook hoe belangrijk ditjes en datjes zijn, die kleine vondsten die met hun verhaal uw woning zoveel extra charme geven. Want: Originele decoraties en liefdevol vormgegeven accessoires zijn voor ons even belangrijk als hoogwaardige meubels en kleurrijke textiel.

Ditjes en datjes - elegante extra’s voor thuis

Laten we eens naar onze handige tochtstopper kijken. Zodra de koude tijd van het jaar voorbij is, gaan deze volumineuze rollen meestal terug in de kast en hebben maandenlang geen functie. De tochtstopper kan juist als rond kussen ook dienst doen als steuntje in de rug, of armleuning op de bank - het zijn tenslotte decoratieve en fijn afgewerkte kussens. Meestal zijn ze van katoen gemaakt en passen met hun patroon en print in de landelijke stijl van een huis, maar ook bij een loft. Kijk meteen maar even: Misschien kunt u een paar exemplaren tegelijk online kopen.

Woontextiel voor keuken en badkamer:

In de badkamer is nog plaats over, bijvoorbeeld op de rand van het bad, de wastafel, de plank erboven, of in de badkamerkast. Mooie, zachte handdoeken en badlakens van LOBERON komen aan een sierlijk haakje in cottage design tot hun recht. In de keuken houden linnen broodzakjes het brood langer vers en zijn een aantrekkelijk alternatief voor een grote broodtrommel. Ook stevige, maar schattige opberghulpjes van katoen kunnen gemakkelijk een plekje vinden aan de muur. Met de opgezette zakjes zijn uw spullen steeds onder handbereik netjes opgeruimd. Een interessante tegenpool van de rustieke, landelijke sfeer vormen de fijngeweven tafellakens en placemats. Elegant porselein, hoogwaardig bestek en fijne glascreaties ronden de gezellige sfeer af. En mocht er nog iets bij de decoratie ontbreken, dan zijn er bij ons nog dienbladen van verzilverd messing, slanke kandelaars en bijzondere vazen te vinden.