Vuurschalen

Vuurschalen

Vuurschaal Harrogate
Leverbaar begin september

€ 198,00

Details

  • Van gesmeed ijzer
  • Elk exemplaar is uniek
  • Helder design
Leverbaar begin september
Vuurschaal Lovis
Leverbaar begin september

€ 198,00

Details

  • Hoogwaardig smeedijzer
  • Stijlvol design
  • Robuust en stevig
Leverbaar begin september

Vuurschalen


Vuur heeft toch altijd iets magisch. Het brengt een heerlijke warmte met zich mee en zorgt voor een behaaglijke sfeer. Luister naar het geknap van het hout dat brandt en warm uzelf op aan de aangename warmte van de vlammen. In de webshop van LOBERON vindt u diverse vuurschalen en vuurkorven; unieke blikvangers die garant staan voor een veilig en sfeervol vlammenspel waar u uren naar kunt kijken. Bent u dus op zoek naar een mooie vuurkorf voor buiten of wilt u een vuurschaal voor in uw tuin kopen? Bekijk dan de fraaie collectie in onze webshop.

Vuurkorven en vuurschalen voor iedere smaak

Een vuurkorf of vuurschaal in uw tuin of op uw tuinterras is een echte eye catcher. Vuurkorven en vuurschalen zijn er in verschillende uitvoeringen en kunnen op diverse manieren worden gebruikt. Bijvoorbeeld in de vorm van een kampvuur waar u gezellig omheen staat met vrienden. Of gebruik het als alternatieve barbecue of om marshmallows in te roosteren. En er gaat toch niets boven genieten van een fraai vlammenspel vanuit uw heerlijke tuinstoel of vanaf uw comfortabele tuinbank of ligbed tijdens een prachtige zomeravond? Bij LOBERON hebben we stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige, luxe vuurkorven en vuurschalen met bijpassende accessoires voor uw buitenruimte. Of het nu gaat om een vuurvaste ijzeren of gietijzeren vuurkorf, een driepoot vuurschaal of een vuurschaal gemaakt van steen: in onze webshop vindt u zeker een vuurschaal of vuurkorf die past bij uw smaak en eisen.

Combineer met accessoires uit ons assortiment tuindecoratie


Dankzij hun antieke vormgeving passen onze vuurkommen en vuurschalen uitstekend bij de meer landelijke tuinmeubelen. Ze doen dan niet alleen dienst als haard, maar vormen ook een mooi decoratief element. En denkt u daarbij direct ook aan een handige mand om een deel van uw brandhout in op te bergen. De manden van LOBERON passen qua stijl uitstekend bij onze vuurkorven en vuurschalen en zo heeft u altijd wat brandhout binnen handbereik. En bent u op zoek naar meer accessoires en voorwerpen om te zorgen voor een gezellige en eigen sfeer in uw tuin of veranda? Bekijk dan ook eens ons assortiment met tuindecoratie. Daarmee zet u ook buitenshuis echt de puntjes op de spreekwoordelijke i.

 

Gebruik uw vuurkorf en vuurschaal buiten op een veilige manier

Vuur is niet alleen prachtig en aangenaam om naar te kijken en je aan te warmen, het kan ook gevaren met zich mee brengen als u hier niet veilig mee omgaat. Het is bijvoorbeeld belangrijk om een veilige locatie voor uw vuurschaal of vuurkorf te hebben en schoon en goed hout te gebruiken. Plaats uw vuurschaal altijd op voldoende afstand van zowel uzelf en anderen, maar ook van brandbare materialen waaronder tuinmeubelen van natuurlijke materialen zoals hout, rotan of bamboe. Zorg er tevens voor dat de ondergrond voor uw vuurkorf vuurvast en stabiel is, dus een basis van steen, zand, tegels of grind is ideaal. En natuurlijk: weer extra voorzichtig als er kinderen en dieren in de buurt zijn. Als u zich hier aan houdt, kunt u veilig genieten van het vuur in uw vuurkorf of vuurschaal. 

Een vuurschaal voor uw tuin kopen? Dat kan snel en eenvoudig in onze webshop


Laat u inspireren door het gevarieerde aanbod vuurkorven en vuurschalen van LOBERON. Sommige van onze vuurkommen zijn echt unieke exemplaren. Aarzel dus niet en bestel een buitengewone blikvanger voor uw terras of tuin, snel en eenvoudig met enkele muisklikken in onze webshop.